Els avantatges dels envasos ecofriendly dels nostres gelats

La preocupació pel medi ambient i la sostenibilitat està sent un dels cavalls de batalla del segle XXI. La Terra és la nostra llar i si no la cuidem deixarem als nostres fills un planeta inhabitable.

Gelats Alemany no som aliens a aquesta preocupació i intentem contribuir al bé comú en la mesura de les nostres possibilitats. Per això, posem a la disposició dels nostres clients la possibilitat d’adquirir els nostres productes en envasos respectuosos amb el medi ambient. Els envasos en cartró per a gelats són un substitut perfecte per als envasos no ecològics, com els de plàstic.

Gold square frame on tropical leaves background

Avantatges d’utilitzar envasos ecofriendly per als gelats

Per descomptat, el primer i principal avantatge d’utilitzar envasos ecofrienly per a gelats és contribuir a la salut ambiental del nostre planeta en un moment en què han saltat totes les alarmes per l’escalfament global, les causes de les quals són majoritàriament antropocèntriques, és a dir, causades per els éssers humans i els residus que generem. Així, tota aposta pels materials naturals suposa aportar un granet de sorra a un món millor, el que volem deixar els nostres fills.

Però la preocupació pel medi ambient no és l’únic avantatge que presenta l’ús d’envasos respectuosos per als nostres gelats. La nostra actitud amb el medi ambient és una aposta clara per satisfer els nostres públics i clients, cada cop més compromesos amb l’ecologisme i que sap apreciar els esforços de Gelats Alemany en aquesta direcció.

En definitiva, apostar pels envasos ecofriendly és la millor manera de contribuir a combatre el canvi climàtic dins les nostres modestes possibilitats.

Els nostres gelats són una delícia sigui quin sigui el seu envàs, però no hi ha dubte que en consumir-los en envasos sí, no només somriuran els clients, també ho farà el planeta.

Gold square frame on tropical leaves background

Publicada

a

per

Etiquetes: