Les postres d’aquests Nadal, Gelat de Torró de Xixona d’Alemany

No hi ha aliment més tradicional al Nadal que el torró, un llegat que forma part de la nostra cultura des de fa més de cinc segles, que no hi pot faltar a la nostra taula per les Festes de Nadal.

El torró de Xixona, és un dels més populars, que tant agrada a petits com a grans, un dolç que representa les celebracions en família, els anuncis televisius que ens fan sentir la nostàlgia de la famosa cançó…, sens dubte un bon torró ens recorda que s’acosta Nadal.

A Gelats Alemany us proposem que enguany tasteu una de les més delicioses postres que es poden assaborir aquestes festes de Nadal, un bon Gelat de Torró de Xixona, guanyador d’un premi internacional, o dels gustos tradicionals, com són la vainilla i la xocolata, un autèntic plaer pels sentits, un gelat de torró refrescant i més lleuger que els tradicionals torrons, ideal després d’un copiós àpat en família.

L’autèntic Gelat tradicional a l’estil Italià d’Alemany, està elaborat amb ingredients de primeríssima qualitat, dins d’un envàs en un format únic pensat per a compartir, i amb el pack més sostenible reduint el plàstic fins al 95%.


Pots trobar el Gelat de Torró Alemany per aquestes Festes, als millors supermercats i botigues selectes

A Gelats Alemany et volem desitjar Molt Bones Festes.


Publicada

a

per

Etiquetes: