Per què consumir gelats ens fa sentir més feliços?

Degustar un gelat és una experiència que va més enllà d’alimentar-se. A més dels valors nutricionals que té un bon gelat com els d’Alemany, és una magnífica font de vitamina A, B6, B12, C, D i E. i et dona l’energia que necessites amb carbohidrats, greixos i proteïnes.

La majoria de persones experimentem una agradable sensació de plaer amb en consumir gelats, això és degut perquè un gelat conté triptòfan, un aminoàcid que augmenta la producció de serotonina, una hormona redueix els nostres nivells d’ansietat deixant-nos una sensació de benestar.

El plaer de menjar gelats i la sensació de benestar és perquè activa les zones del cervell associades al plaer i proporciona sensació de joia. Podem afirmar que el gelat és perfecte com a remei natural contra la tristesa o l’ansietat. Així que ja ho saps, si tens una baixada d’ànims, acosta’t a qualsevol dels nostres establiments, compra un Gelat Alemany i oblida’t de la farmàcia.

Diversos estudis corroboren que amb el consum d’un gelat s’activen les mateixes parts del cervell que quan ho passem bé o practiquem sexe. No sabem si científicament és comparable, però del que no en tenim cap dubte és que el gelat ens fa feliços.


Publicada

a

per

Etiquetes: